Mødebooking – book dig til succes

Professionel mødebooking sikre dig nye kunder og stabil ordretilgang. Gribes opgaven forkert an kan mødebooking modsat ødelægge dine muligheder. Vi kender risikoen. Men vi ved også, hvordan vi tackler den, så du ikke mister gode kunder, men i stedet kan byde nye velkommen.

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om mødebooking, og vi er villige til at gå hele vejen, så du får det fulde udbytte af din mødebookingskampagne og dermed øget salg og flere kunder.

Vi er resultatorienteret, målrettet og din garant for succesfuld mødebooking til forretningsudvikling eller det daglige opsøgende salg. Vi har så stor tiltro til egne evner, at vi tilbyder No Cure No Pay. Du har dermed alt at vinde og intet at miste.

Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Mødebooking – godt begyndt er …….
Mødebooking eller telemarketing er ofte første kontakt til en ny kunde. Det er typisk her, kunden vender tommelfingeren op eller ned, og det er derfor utroligt vigtigt, at opgaven løses professionelt. Budskabet skal være skarpt og præcist. Dialogen høflig og imødekommende. Kunderne skal kunne se fordelene i at mødes med dig og tro på, at du kan hjælpe dem til succes.

Vi kender din virksomheds værdier, og vores erfaring og ekspertise gør, at vi ved, hvordan vi skal kommunikere det ud til potentielle kunder.

Det kan vi gøre for dig

På et nyt mødebookingsprojekt stiller vi hele vores ekspertise, forretningsforståelse og erfaring til rådighed. I fællesskab planlægger vi, hvordan din mødebookingkampagne skal foregå, så du bliver helt tilfreds. Målet er at give dig det fulde udbytte, og det gør vi bedst i fællesskab.

Vi skal blandt andet tilrettelægge:

– Hvordan vi bedst kommunikerer dit budskab ud

– Hvordan du skaber værdi for kunderne

– Hvordan vi bedst får fat i din målgruppe

– Hvad succeskriterierne er for netop din mødebookingkampagne

Vi er så sikre på resultater, at vi tilbyder alle former for resultatorienterede afregningsmodeller – herunder ”No Cure No Pay”.

 

Her er vores kunder

Vores kunder er primært virksomheder, som arbejder med IT, forretningsløsninger, økonomi, markedsføring, kommunikation, transport, logistik og HR. Vi har stor erfaring med at booke salgsmøder inden for disse områder og lutter gode resultater at se tilbage på.

Vi løser opgaver for virksomheder i hele landet og tilbyder også vores telemarketing og mødebookinger på eksportmarkeder.

Skal vi hjælpe dig med din næste mødebookingkampagne?
Kontakt os allerede i dag på telefon 38 34 03 41. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på mødebooking.

Sabroemarketing fordi:
  • Vi har mere end 15 års erfaring i at booke salgsmøder for konsulentvirksomheder

  • Vi har den erfaring og knowhow der skal til for at skabe succes for jeres opsøgende salg

  • Vi garanterer jer en professionel og fleksibel håndtering af samarbejdet

Kontakt os på
38 340 341

Sabroemarketing eksperter i mødebooking

Få et uforpligtende bud på hvordan vi kan sætte turbo på jeres salg