Mødebooking – en sikker vej til effektivt salg

Professionel mødebooking sikrer dig nye kunder og stabil ordretilgang.

Gribes opgaven forkert an kan mødebooking modsat ødelægge dine muligheder. Vi kender risikoen. Men vi ved også, hvordan vi tackler den, så du ikke mister gode kunder, men i stedet kan byde nye velkommen.

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om mødebooking, og vi er villige til at gå hele vejen, så du får det fulde udbytte af din mødebooking-kampagne og dermed øget salg og flere kunder.

Vi er resultatorienteret, målrettet og din garant for succesfuld mødebooking til forretningsudvikling eller det daglige opsøgende salg. Vi har så stor tiltro til egne evner, at vi tilbyder No Cure No Pay mødebooking. Du har dermed alt at vinde og intet at miste.

Kontakt os allerede i dag på 38 340 341 og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Mødebooking – godt begyndt er …….

Mødebooking eller telemarketing er ofte første kontakt til en ny kunde. Det er typisk her, kunden vender tommelfingeren op eller ned, og det er derfor utroligt vigtigt, at opgaven løses professionelt. Budskabet skal være skarpt og præcist. Dialogen høflig og imødekommende. Kunderne skal kunne se fordelene i at mødes med dig og tro på, at du kan hjælpe dem til succes.

Vi sætter os grundigt ind i din virksomheds værdier, og vores erfaring og ekspertise gør, at vi ved, hvordan vi skal kommunikere det ud til potentielle kunder.

Det kan vi gøre for dig

På et nyt mødebookingsprojekt stiller vi hele vores ekspertise, forretningsforståelse og erfaring til rådighed. I fællesskab planlægger vi, hvordan din mødebookingkampagne skal foregå, så du bliver helt tilfreds. Målet er at give dig det fulde udbytte, og det gør vi bedst i fællesskab.

Vi tilrettelægger bl.a. følgende sammen:

  • Hvordan vi bedst kommunikerer dit budskab ud
  • Hvordan du skaber værdi for kunderne
  • Hvordan vi bedst får fat i din målgruppe
  • Hvad succeskriterierne er for netop din mødebookingkampagne

Vi er så sikre på resultater, at vi tilbyder alle former for resultatorienterede afregningsmodeller – herunder ”No Cure No Pay”, hvor du kun betaler for de møder der lever op til dine kvalitetskrav.

Her er vores kunder

Vores kunder er primært virksomheder, som arbejder med IT, forretningsløsninger, økonomi, markedsføring, kommunikation, transport, logistik og HR. Vi har stor erfaring med at booke salgsmøder inden for disse områder og lutter gode resultater at se tilbage på.

Vi løser opgaver for virksomheder i hele landet og tilbyder også vores telemarketing og mødebookinger på eksportmarkeder.

Se hvordan Kompas Kommunikation fik høj kvalitet og flere salgsmøder med vores hjælp eller

læs om hvordan Incaptiva fik vores hjælp til at booke de helt rigtige salgsmøder.

Skal vi hjælpe dig med din næste mødebookingkampagne?

Kontakt os allerede i dag på telefon 38 34 03 41. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på mødebooking.

Du kan læse mere om hvordan vores mødebooking foregår samt se mere om mødebooking priser nedenfor.

Hvordan fungerer mødebooking?

Mødebooking er et effektivt værktøj, når du gerne vil i kontakt med nye kunder, som du ellers ikke ville finde.

Helt kort fortalt foregår det sådan, at du har en eller flere personer siddende til at ringe ud og booke møder med potentielt nye kunder. Det kan både være en intern mødebooker i selve virksomheden, eller en fra et eksternt firma, som er professionelt og har masser af erfaring inden for området.

Det er tit givet godt ud at hyre en professionel, som har gennemgået grundig uddannelse og træning. Uanset om du bruger en intern eller ekstern mødebooker, vil der være udgifter ved det, og prisen afhænger helt af, hvordan du griber mødebookingen an, og hvilken betalingsmåde, der er tale om.

Hvordan fungerer mødebooking no cure no pay?

Når du benytter dig af mødebooking no cure no pay, betaler du ganske enkelt kun for hvert enkelt vellykket møde, hvilket kan være en fordel fremfor timeløn eller aflønning pr. indgået møde. Med andre ord – du betaler kun for det, du får.

Hvad der så er et vellykket møde, er op til dig og os at blive enige om. Vi tager simpelthen en snak om, hvad der definerer et vellykket møde, når vi indgår vores samarbejdsaftale.

Vi sikrer os altid, at vi på forhånd er helt enige om, hvad no cure no pay omfatter inden samarbejdet. På den måde sikrer vi os, at samarbejdet bliver tilfredsstillende for begge parter, og at der ikke opstår uenigheder om det økonomiske. Vi sørger for målbare salgsmøder, der skal leve op til bestemte kriterier, så du er sikker på kun at betale for kvalitet.

Se også hvordan vi kan hjælpe dig med at tiltrække flere kunder digitalt

Forarbejdet er vigtigt

Det er alfa og omega, at du har det godt med dit nye mødebooking-bureau og din mødebooker. Det er det første møde, dine kunder får med din virksomhed. Du og din virksomhed skal selvfølgelig repræsenteres på en måde, du er tilfreds med og med de værdier, din virksomhed bygger på.

Jeres mødebooker skal virke tillidsvækkende og rar for både dig og dine kunder, og vi vil altid forventningsafstemme forud for det enkelte samarbejde, uanset om det er af kortere eller længere varighed.

Nogle af de ting, du skal gøre dig klart, inden et evt. samarbejde er bl.a.:

  • Hvad er forventningerne til jeres mødebooking no cure no pay- kampagne?
  • Hvilke mål og krav skal dine salgsmøder opfylde, for at de regler du har sat forud for kampagnen opfyldes?
  • Hvordan honorerer I mødebookeren – og er no cure no pay overhovedet noget for jer?

Hvis ikke spørgsmål som disse er afklaret, kan du risikere at bruge en masse penge på møder, du ikke kan måle effekten af, og som ikke bidrager med nogen værdi. Derfor er den forudgående snak, vi tager med alle vores kunder så vigtig.

Vær sikker på du får en høj mødekvalitet

No cure no pay-modellen lægger et ekstra pres på din mødebooker for at skaffe gode møder af høj kvalitet. Hans eller hendes indtjening er i høj grad påvirket af, at I får en masse værdifuldt ud af de møder, der er booket. Det motiverer i høj grad til en effektiv og seriøs indsats fra mødebookerens side.

En forudsætning for at mødebookeren ved, hvad han sælger, og hvem han sælger til, er et grundigt forarbejde. Det omfatter analyser af din virksomhed, produkter og kundesegment. Uden dette forarbejde kan du og mødebookeren ikke forvente, at mødebooking-kampagnen går som forventet.

Med andre ord bliver der kun indkaldt potentielle kunder til møde, hvis mødebookeren tror fuldt og fast på, at der kommer noget konstruktivt ud af det. Vi taler altså om møder af høj kvalitet og gode muligheder for, at I får solgt jeres produkt!

I slipper også for at betale for useriøse eller aflyste møder, da de jo ikke er af nogen værdi for jeres virksomhed eller lever op til de forventninger, vi sammen formulerede inden kampagnen.

Mødebooking priser

Det vil altid være meget forskelligt fra kampagne til kampagne, hvad prisen for mødebooking er, hvis du ønsker at betale efter no cure no pay modellen.

Det er der flere grunde til. Det kommer an på typen af opgave, målgruppens omfang og jeres markedssegment. Opgaver vil altid variere i forhold til, hvor vanskelig mødebookingen er. Forskellige virksomheder vil derfor få forskellige priser på no cure no pay-kampagner.

Vi tilbyder også en fast pris per ringedag som et alternativ til pris per møde. Du kan læse mere om vores priser her.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og få et godt og helt uforpligtende tilbud på mødebooking for din virksomhed. Ring til os på 38 340 341.

Sabroemarketing fordi:
  • Vi har mere end 15 års erfaring i at booke salgsmøder for konsulentvirksomheder

  • Vi har den erfaring og knowhow der skal til for at skabe succes for jeres opsøgende salg

  • Vi garanterer jer en professionel og fleksibel håndtering af samarbejdet

Få et uforpligtende bud på, hvordan vi kan sætte turbo på jeres salg