Opbyg en effektiv Salgsstruktur

Det, der adskiller en god virksomhed fra en rigtig god virksomhed, er en effektiv salgsstruktur bygget på det rigtige marketingsetup.

Mange virksomheder har problemer med at skabe en effektiv og simpel salgsstruktur, som giver en hurtig tilbagebetaling af markedsførings-investeringen.

Vi er specialiseret i at opbygge en ny, integreret salgsstruktur, så din virksomhed kan få det fulde udbytte af det kæmpe potentiale, der er i det rigtige mix af online og offline markedsføring. Naturligvis tager vi udgangspunkt i din virksomheds nuværende salgsproces, så du får en unik skræddersyet løsning, der tager hensyn til din virksomheds image og skaber et stærkere brand.

Vi sørger for, via effektiv online markedsføring, at din målgruppe kontakter dig .

Mange virksomheder vil nikke genkendende til, at den sværeste del af salgsprocessen er den indledende, hvor potentielle emner skal kontaktes. Forestil dig en ønskesituation, hvor du som forhandler kan skrue ned for processer som kold kanvas og annoncering, men hvor forespørgslerne løbende kommer til dig. Eller du som fx. producent vil kunne fodre dine forhandlere, distributører og forretningspartnere med kunde-leads. Som producent har du en helt klar interesse i, at alle leddene i forhandlingen af dine produkter glider let og succesfuldt.

Det er lige nøjagtig det, vi er specialister i. Kontakt os for et uforpligtende møde.

Andre relevante sider:

Mødebooking, Telemarketing, Markedsscreening, om sabroemarketing

Opsøgende salg, salgskursus