Salgskursus i mødebooking

Internt salgskursus i kold kanvas

Den hurtigste og billigste vej til nye kunder er at ringe kold kanvas. At booke salgsmøder over telefonen er en af de klassiske sælgerdyder, der giver resultater her og nu.

Brug den effektive, enkle og overskuelige Business Model Canvas i din salgsstrategi. Læs her hvordan!

Men …

mødebooking

er for mange sælgere det værste, de ved, og derfor bliver mødebooking en aktivitet, som mange gør alt hvad de kan, for at slippe udenom.

Med et virksomhedstilpasset salgskursus bliver jeres sælgere klædt på, så de let og ubesværet booker det antal møder, der skal til, for at de når deres salgsmål.

Udgangspunkt i jeres udfordringer
Vores kursus bygges op, så vi tager udgangspunkt i jeres salgsvirkelighed og får stillet skarpt på jeres specifikke udfordringer.

Overordnet arbejder vi med områderne:
•Hvornår køber kunderne?
•Hvordan får du kunderne til at lytte?
•Hvordan styrer du samtalen og imødegår indvendinger
•Implementering af de gode vaner

Metode
Kurset er lektionsinddelt. Undervisningen vil veksle mellem teori, krydset med praktiske erfaringer, og opgaver. Teorien vil altid følges op med forskellige typer af cases. Derudover trækkes der på deltagernes erfaring og viden.

Udbytte
Deltagerne på kurset bliver i stand til at opnå bedre resultater i det daglige arbejde med kold kanvas. Antallet af mødeaftaler vil stige, og I sikrer samtidig, at møderne er kvalitetsmøder – det vil sige med rette indhold og fokus.

Baggrund
Sabroemarketing har i over 10 år drevet telemarketingvirksomhed, hvor vi hver dag har booket kvalitetsmøder til vores kunder. Kurset bygger på det træningsprogram, som vi har anvendt til at træne og udvikle vores egne medarbejdere.

Sæt fokus på det opsøgende salg
Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab definerer mål, succeskriterier og forventninger i forhold til din virksomhed.

Gå til toppen

Andre relevante sider:

Mødebooking, Telemarketing, Markedsscreening, om sabroemarketing

Opsøgende salg, salgskursus, salgstræning, sælgertræning, mødebooking, kold, kanvas

Kursus i mødebooking

Et salgskursus giver dig salgstræning til effektiv planlægning, den rigtige systematik i hele forløbet, udnyttelse af empati og menneskeforståelse til differentiering i selve salget kombineret med stor disciplin og effektivitet.

Salgstræning

Har det formål at optimere udbyttet af dit opsøgende salg, og vil på den måde give et øjeblikkeligt afkast i form af flere kundemøder, bedre pipeline og dermed større omsætning.

Bliv ekspert i opsøgende salg – få flere kunder

Åbne kurser…
hør om ledige pladser. Vi holder kurser i hele landet

Den hurtigste og billigste vej til nye kunder er at ringe kold kanvas. At booke salgsmøder over telefonen er en af de klassiske sælgerdyder, der giver resultater her og nu. Opsøgende, salg, salgskursus, salgstræning, sælgertræning, mødebooking, kold, kanvas.

Skal du være effektiv til opsøgende salg, så skal du mestre kold kanvas.

   • Telefonsamtalens faser
   • Udarbejdelse af manuskript
   • Få kunden til lytte
   • Indvendingsbehandling
   • Afslutningsteknik – få mødet i hus
   • Stemmeføring, kommunikation, kropssprog

Kontakt os for pris
Ring på 38 340 341

Send mig en mail - så kontakter jeg dig for en uforpligtende snak om hvordan vi kan understøtte jeres salg

Henrik Sabroe

Henrik Sabroe

Ham selv