Lej en salgschef / sælger og få tid til alt det andet!

Mangler du en erfaren salgschef, der på midlertidig basis kan hjælpe dig med at udvikle din salgsafdeling?

Så kan en god løsning være ”at leje en medarbejder” – hos os kan du leje en dedikeret salgschef eller senior sælger, der kan skaffe dig nye kunder, mens du får tid til alt det andet. 

Hvor finder man en kvart person?

Måske kan du nikke genkendende til at have salgsudfordringer, men det er ikke altid muligt at ansætte sig ud af problemet. Dels er det dyrt, og generelt meget svært, at finde lige præcis den person, som du vil investere i.

Et rigtig godt og meget fleksibelt alternativ kan være at leje en salgschef eller sælger til at løse opgaven.

På den måde får du en højt kvalificeret ressource ind i virksomheden, så længe som du har brug for – det kan være fra få uger til mange måneder.

En del af jeres virksomhed

Når du lejer en salgschef /sælger hos os, får du en medarbejder, som kommer ud og bliver en integreret del af jeres virksomhed fra første dag.

Jeres salgskonsulent er fuldstændig sat ind i jeres virksomheds ydelser, produkter, strukturer og værdier og agerer derfor på helt samme niveau som en fastansat ville gøre det. Det indebærer stort set ingen forpligtelser og formaliteter fra jeres side, som det ville gøre, hvis I skulle fastansætte en medarbejder.

Kan det overhovedet lade sig gøre at leje en salgschef/sælger?

Med den rigtige tilgang og en klar rollefordeling, er insourcing af kompetencer til salg og salgsledelse en effektiv mulighed, når du gerne vil se solide resultater.

Jeres midlertidige salgskonsulent bliver primært ansat på faglige kvalifikationer og erfaring med at løse lignende opgaver. Det sikrer jer, at opgaven bliver løst succesfuldt og effektivt fra første dag.

Når du skal rekruttere på længere sigt

En midlertidig salgschef /sælger kan også være en god løsning, når du skal have arbejdsro til at finde den helt rigtige nye medarbejder på længere sigt. På den måde har du en fratrædende medarbejder, der kan overlevere til den nye, samtidig med at du har tid og ro til at finde den medarbejder, der passer bedst ind i din virksomhed.

På et møde vil vi gerne fortælle dig alt om processen, så du kan vurdere, om det er den vej, du skal gå. I fællesskab får vi defineret, hvilke kompetencer du skal have tilført din organisation og i hvilket omfang.

>>>Se hvordan vi også hjælpe dig til success med mødebooking

Gør det, du er bedst til – så klarer vi salgsarbejdet

Ud over at du får tid til dét, hvor du bruger dine ressourcer bedst, så er fordelene mange ved at insource de salgsressourcer, som I mangler. Her får du de seks vigtigste fordele ved at lade os klare salgsarbejdet for dig:

  • Garanti for succes!
  • Ingen binding i fastansatte medarbejdere
  • Ingen rekrutteringsproblemer –  Det er svært, og dyrt at ansætte den rigtige sælger
  • Ingen kompromisser – Der er stor mangel på kompetente og erfarne sælgere
  • Ingen risiko ved fejlansættelse – Vi leverer de mål, der er aftalt
  • Ingen faste månedlige lønudgifter eller omkostninger til pension, løn under sygdom og barsel

Ring på  38 340 341 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer.