Få succes med det opsøgende salg

Hos Sabroemarketing kan vi hjælpe jer med at få succes med jeres salg.

Vi kan strukturere salget på det taktiske og operationelle niveau. Det vil faktisk sige, at vi leverer en salgs- og marketingschef, der kan assistere jeres virksomhed inden for flere områder – herunder ledelse, leadgenerering, salgsproces og operationelt salg.
Hos Sabroemarketing kan vi hjælpe jer med at nå jeres mål. Vi har mange års erfaring med at strukturere salget og få gennemført planer og mål. Vi kan assistere dig, når planerne om salg skal føres ud i livet, og vi sætter fokus på de udfordringer, I eventuelt har.

Der er meget at overveje ved opsøgende salg

Når en virksomhed skal udføre opsøgende salg, så er der rigtig mange ting at overveje både inden og undervejs. Alle de ting kan være svære at nå og huske, hvis man ikke har erfaringen og ekspertisen med sig. Det, som Sabroemarketing gør, er at stille en assisterende salgs- og marketingschef til rådighed, der kan hjælpe jer igennem alle spørgsmålene.

Se her, hvordan Consultlocus fik fuld fokus på salgstræning og booking og afholdelse af salgsmøder

Få styr på jeres salgsbudskaber

En af de første ting, man skal have styr på er salgsbudskaberne. Mange virksomheder har rigtig gode ydelser, men det er vigtigt at vide, hvad de skal sælge dem på. Som virksomhed er I nødt til at vide, hvorfor jeres kunder er kunder hos netop jer.  Det kan man blandt andet få svar på ved en analyse af kunderne, hvor man går ind og kigger på, hvem kunderne er, og hvad der er vigtigt for dem, når de køber ydelser. Her kan Sabroemarketing gå ind og assistere og hjælpe jer til at blive klogere på, hvad I skal sælge jeres ydelser på.

Business Model Canvas er et enkelt og overskueligt værktøj at bruge i din salgsstrategi. Læs mere om det her!

Er der overensstemmelse mellem værditilbuddet og kundernes behov og ønsker?

Hvad er egentlig jeres kunders behov og ønsker? Det kan spænde vidt fra god service, hurtighed og effektivitet. Det, jeres kunder ønsker og har behov for, er det, I skal sælge ydelserne på. Hos Sabroemarketing kan vi hjælpe jer med en analyse af kunderne.

Genererer hjemmesiden nok leads?

Kunderne finder ikke bare hjemmesiderne ud af det blå. Med en vis omtanke, kan jeres hjemmeside komme til at generere rigtig mange leads.

Få flere og bedre salgsleads

Det er ikke nok at få folk til at klikke ind på hjemmesiden. De skal helst også købe noget. Her kan Sabroemarketing gå ind og assistere jer i forhold til at få den mest optimale hjemmeside.

Få operationaliseret dine mål til konkrete salgsaktiviteter

Når strategien er lagt, er det tid til at få planerne ført ud i livet. Mødebooking, annoncer, nyhedsbreve og så videre er alt sammen en del af det. Her kan vi gå ind og hjælpe med at få sat gang i de helt rigtige salgsaktiviteter for at nå dine mål.

Hvordan performer sælgerne?

Hvor godt er sælgerne klædt på til at booke møder og sælge jeres ydelser? Har de tilstrækkelige informationer, eller har de måske brug for et træningsprogram. Alt dette kan Sabroemarketing hjælpe med. Vores årelange ekspertise kan hjælpe dig med at sætte endnu mere fokus på det opsøgende salg. Vi klæder jeres sælgere på, så de er klar til at få en masse møder i kalenderen. Kontakt os i dag på telefon  38 34 03 41. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud.