CRM-baseret telemarketingkoncept

Ud over at levere møder, ordrer oa. leverer vi din virksomheds måske væsentligste aktiv: viden om kundeemnerne – hvad er deres behov, hvordan får de dækket det i dag, hvem er beslutningstageren, hvordan dækker vi deres informationsbehov osv.

Vi arbejder ud fra en Customer Relationship Management-strategi. Det betyder, at vi installerer et CRM system i din salgs-/marketingfunktion. Løbende opdaterer vi systemet med salgsordrer, møder, kontaktpersoner og øvrige relevante informationer, som vore phonere indsamler hos dine kundeemner. Med andre ord arbejder vi sammen om at opdatere én fælles kundedatabase. Softwaren og alle informationer tilhører din virksomhed og kan således indgå i jeres fremtidige salgs-/marketingarbejde.

Selv om du ikke har phonerne siddende i virksomheden, kan du alligevel følge med i, hvordan salgsarbejdet udvikler sig: kundeemnernes købsmønster, hvad er ordrebeholdningen, den forventede udvikling og ikke mindst om der har været en positiv eller negativ udvikling siden sidst. Din rolle i samarbejdet er rådgivende samt at tilse, at vi bidrager til din virksomheds virke og fremtid.

Vi har 15 års erfaring i at booke salgsmøder på komplekst løsningsalg.

Derfor har vi den erfaring og knowhow der skal til, for at skabe succes for jeres opsøgende salg.

Kontakt os i dag på 38 340 341

[logo-carousel id=default]

Send mig mail - så jeg kontakter dig for en uforpligtende snak om hvordan vi kan understøtte jeres salg