Er din virksomhed synlig på nettet?


Ved du:

  • hvor synlig din virksomhed er online?
  • hvor nem du er at finde, når folk søger online?
  • hvor godt din hjemmesiden er søgemaskineoptimeret?
  • hvordan er din online tilstedeværelse er i sammenligning med dine konkurrenter?
  • hvad besøgende gør på din hjemmeside?

Alle disse aspekter er vigtige at vide for at optimere din hjemmeside og dine online kanaler. Alt for mange har en masse online kanaler uden at vide hvordan de egentlig fungerer, og hvordan de løbende kan optimere dem for at opnå bedre resultater.

Første skridt er at vide hvordan din virksomhed bliver set online lige nu (både af mennesker og søgemaskiner) – det kan vi gratis hjælpe dig med.

Du kan få en gratis analyse af din hjemmeside og online tilstedeværelse – der er ingen forpligtigelser!

Du skal blot svare på et par enkelte spørgsmål, som vi skal bruge til at lave vores analyse. Derefter vender vi snarest tilbage til dig.

Du kan herefter bruge din nye indsigt til hvad du vil – enten selv bruge den til at forbedre din online markedsføring, få andre til det, eller indgå et samarbejde med os. Det er fuldstændig op til dig.

Du kan vælge mellem to forskellige analyser – en autogenereret gratis SEO analyse (fokuseret på hvor godt din hjemmeside er søgemaskineoptimeret) eller en gratis analyse vi laver manuelt (der indeholder både SEO analyse samt brugervenlighedsanalyse).

Den autogenererede rapport vil du modtage i løbet af få minutter, da vores robot laver den automatisk. Så med den får du et overblik med det samme.

Den manuelle rapport bliver lavet af vores SEO ekspert, som selv kigger din hjemmeside igennem og kommer med gode forslag. Det er dermed en mere grundig rapport, der ikke udelukkende stoler på data en robot automatisk finder. Dette tager længere tid at forberede, og der vil derfor gå nogle dage, før vi vender tilbage til dig.

Begge rapporter vil give dig værdifuld indsigt i hvordan din hjemmeside fungerer i forhold til søgemaskiner, brugere, og din online synlighed generelt. Så vælg blot den rapport der passer dig bedst, og så hører du snarest fra os.

Klik blot nedenfor, svar på et par korte spørgsmål, og så vender vi snarest tilbage.

Telemarketing

Hej  – mit navn er Henrik Sabroe. Ring til mig på 38 340 341, og få et uforpligtende bud på hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.