Nu får Incaptiva møder med de helt rigtige kunder

Det handler ikke kun om at booke møder – det handler om at booke de helt rigtige salgsmøder. Det er netop, hvad Incaptiva får igennem Sabroemarketing.

IT-virksomheden Incaptiva har egentlig aldrig været i tvivl om, at de ville overlade mødebookingen til et eksternt firma og har i årenes løb samarbejdet med flere forskellige bureauer.

”Det er alt for tidskrævende for os at klare mødebookingen selv, og det vil være en forket prioritering af vores resourcer.

Som udviklings- og forretningskonsulenter er vi super skarpe når vi sidder med kunden, men kold kanvas er ikke os,” siger Molly Fletcher, som er direktør i virksomheden. Incaptiva er specialister i udvikling af skræddersyede IT-løsninger til mellemstore, og store virksomheder og står for optimering og digitalisering af manuelle processer.

Men for Incaptiva er mødebooking ikke bare mødebooking. ”Det er vigtigt for os at komme i kontakt med de rigtige beslutningstagere på det rigtige niveau i de rigtige virksomheder.  Det er komplekse løsninger, vi laver for vores kunder, og dialogen skal derfor være startet rigtigt, så vi ikke spilder hverken vores egen, såvel som kundernes dyrebare tid.” siger Molly Fletcher.

For at opnå lige præcis det, er det essentielt med den helt rigtige samarbejdspartner, der ikke bare kan forstå, men også formidle vores ydelser.

Sabroemarketings store styrker i samarbejdet har netop været deres evne og vilje til at sætte sig ind i vores virksomhed og vores værdier.

Flere og bedre møder

Da det var tid til at finde nye samarbejdspartnere inden for mødebooking, endte Molly Fletcher med at holde et møde med Sabroemarketing.

”Jeg synes, der var god kemi med det samme. Vi snakkede vores planer og mål igennem, og de var gode til at fortælle, hvilke informationer de havde behov for fra starten af,” fortæller hun.

Fordelene ved at bruge Sabroemarketing stod snart klar for Incaptiva. Der kom flere møder og hvad vigtigere var: Kvaliteten af møderne blev bedre. Hos Sabroemarketing har Incaptiva en fast mødebooker, der varetager opgaven.

”Vi har langt bedre forudsætninger for at få succes med vores møder nu end tidligere, fordi Sabroemarketing ved så meget om virksomheden og finder de helt rigtige kunder til os. Det virker næsten, som om de er en del af vores virksomhed,” siger Molly Fletcher.

Vi får rigtig gode resultater med Sabroemarketing og er meget glade for dem,” slutter hun.

Vi har 15 års erfaring i at hjælpe virksomheder med leadgenerering.

Derfor har vi den erfaring og knowhow, der skal til for at skabe succes for jeres opsøgende salg.

Kontakt os i dag på 38 340 341

Send mig en mail - så kontakter jeg dig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres salg