Slut med svingende kvalitet og manglende salgsmøder – kommunikationsfirma fik resultater

Først da Kompas Kommunikation skiftede til Sabroemarketing, oplevede de en høj kvalitet og forståelse for deres virksomhed.

Kompas Kommunikation er et kommunikationsbureau, som arbejder med både pressearbejde, bloggerkoncepter, ambassadørprogrammer og sociale medier. Som kommunikationsvirksomhed er det strengt nødvendigt at få fat i kunderne, og i mange år har de brugt eksterne bureauer til at tage kontakt til virksomheder og booke møder for dem.

På den måde får Kompas Kommunikation kontakt til kunder og markedssegmenter, som de ellers ikke ville nå ud til på grund af begrænset tid og ressourcer. Sideløbende med flere aktiviteter effektiviseres indsatsen med professionel planlægning og styring.

”Vi har længe brugt eksterne bureauer til at booke vores newbizzmøder. Vi har arbejdet med en del forskellige, men vi har desværre oplevet meget svingende kvalitet og manglende forståelse for vores virksomhed,” fortæller partner i Kompas Kommunikation Kristine Bøving Andersen.

Professionel og dedikeret ressource

For Kompas Kommunikation er det helt nødvendigt med en stærk ekstern partner til at hjælpe dem med at nå deres aktivitetsmål.

Kristine Bøving Andersen kontaktede Sabroemarketing da der var behov for at styrke kvaliteten i deres opsøgende salg. Allerede efter det første møde var hun positiv.

”Sabroe forstod os. De udviste med det samme forståelse for vores virksomhed og værdien af vores ydelser. Deres strukturerede opstartsproces virkede overbevisende,” fortæller hun.

For Kompas Kommunikation betyder det at bruge Sabroemarketing som eksternt bureau, at de har en professionel og dedikeret ressource med 100% fokus på at skabe nye kunder. Det betyder også, at de hurtigere kan komme ud og få en dialog med nye potentielle kunder.

Resultaterne er da heller ikke til at tage fejl af. Kompas Kommunikation har arbejdet med Sabroemarketing i to år, og det har været en succes.

”Vi har på de to år afholdt omkring 130 newbizzmøder. Af dem har vi fået mere end 10 nye kunder. Flere af kunderne er også blevet langvarige. Vi er rigtig glade for Sabroemarketing, der for os står for kvalitet og forståelse for vores virksomhed,” siger Kristine Bøving Andersen.

Vi har 15 års erfaring i at hjælpe virksomheder med leadgenerering.

Derfor har vi den erfaring og knowhow, der skal til for at skabe succes for jeres opsøgende salg.

Kontakt os i dag på 38 340 341

faa flere kunder

Send mig en mail - så kontakter jeg dig for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres salg