Sådan får du nye kunder før dine konkurrenter

Hvordan rammer jeg potentielle nye kunder før mine konkurrenter gør det?

Det spørgsmål har jeg godt nok stillet mig selv mange gange.

Er jeg den eneste, eller har du også det?

Og hvad var dit svar?

Sådan målretter du din markedsføring med telemarketing

Jeg vil bede dig om at lave en lille øvelse med mig. Du skal hver dag de næste par dage lave en liste med 10 virksomheder, som du gerne vil have som kunder i din virksomhed. Øvelsen består af disse tre trin:

Trin 1 Lav en liste over 10 virksomheder som du vil have som kunder.

Trin 2 Sådan får du gjort de 10 virksomheder til kunder.

Trin 3 Hvad vil det betyde for dig, hvis du får bare en af virksomhederne som kunde?

Hvorfor skal jeg lave en liste?

Du skal lave en liste af den simple årsag, at det er det første trin i en regulær målrettet salgsstrategi mod at få nye kunder. Når du laver listen, bliver du konkret i, hvilke virksomheder du vil gå efter. Allerede her er du faktisk klar til at begynde at skabe nye kunder.

Nu skal du gå i flæsket på dem!

Når du har fundet de 10 virksomheder, som du vil gå efter, kan du begynde at målrette dit opsøgende salg. Her skal du se på, hvordan du og din virksomhed kan skabe værdi for virksomheden på din liste.

Hvorfor skal jeg gå i flæsket på dem?

Hvad vil det betyde for din virksomhed, hvis du får bare en eller alle 10 virksomheder på din liste? Og hvad vil det betyde for din virksomhed, hvis du får alle 10 virksomheder fra alle dine lister som kunder?

Når du har lavet listen over virksomheder, som du gerne vil have som kunder, skal du tænke på, hvilken betydning det vil få for din virksomhed, hvis det lykkes. Især på den korte bane.

Motiverer svaret dig til at opsøge virksomheden?

Sådan skaber vi succes for vores kunder

Det er netop den tilgang, som vi anvender til at skabe succes for vores kunder. Når vi har identificeret de potentielle kunder, får vi sat salgsmøderne op.

Det er klassisk salg, når det er bedst. Det er derfor, at det er et fundament i enhver succesfuld virksomhed. Skal det også være fundamentet i din succes?

Lad os booke et salgsmøde til dig allerede nu. Kontakt os på 38 340 341 og lad os begynde din vej mod succes allerede nu.

Du hverken kan eller skal det hele selv – Se hvordan telemarketing kan løse dine salgsudfordringer.

Telemarketing og mødebooking case
Telemarketing og mødebooking case
Telemarketing og mødebooking case

Send us mail