Vi ved, hvad der er værd at vide om salg og marketing

Vi kender markedet, vi kender kunderne, og vi forstår jeres udfordringer.

Hos Sabroemarketing har vi en solid baggrund inden for praktisk salg og marketing og dermed de bedste forudsætninger for at hjælpe dig og din virksomhed. Det gælder, uanset om du har brug for hjælp til opsøgende salg, dataindsamling eller noget helt tredje.

Vi ved, hvad der skal til, går grundigt til værks og løser de enkelte opgaver til mindste detalje. Kontakt os allerede i dag. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi holder fokus, så du kan øge salget
Tilfredse kunder køber mere. Jo højere omsætning, jo større fortjeneste. Det lyder let og ligetil og så alligevel ikke. For det er de færreste, der på forhånd ved alt om salg. Det gør vi hos Sabroemarketing. Vi leverer ekspertbistand til salgsmøder, kundeleads og markedsinformation. Fra os til dig der ønsker en mere fokuseret salgs- og marketingindsats.

Hos Sabroemarketing har vi arbejdet med salg og analyser i mange år, og vi har adskillige kunder, som vi varetager salgsopgaver for. Alle med gode resultater. Hos os får du råd og vejledning, der tager udgangspunkt i praktisk erfaring. Vi kender udfordringerne, og vi ved, hvordan vi skal løse dem. Også for dig og din virksomhed.

Det kan vi tilbyde
Vi ved, hvordan vi knækker koden på de enkelte opgaver. Vi har stor erfaring i at planlægge og gennemføre kampagner, som skaber resultater.
Kontakt os allerede i dag og lad os komme med et bud på, hvad vi kan gøre for jer.

Vi er særligt eksperter i:
Tiltrækning af nye kunder – Nye kunder er det vigtigste for, at I kan opretholde en stabil ordretilgang, og virksomheden kan blive ved med at vokse.
Profilering over for potentielle kunder – Det kan være svært at få kontakt til nye kunder. Vi kender kundens behov, og vi kender værdien af virksomheden. Derfor kan vi løse de udfordringer, I møder.
Fastholdelse af eksisterende kunder – Kundepleje må ikke undervurderes. Vi sørger for, at dine eksisterende kunder bliver hos dig.
Udvikling af eksisterende kunder – Der kan være mere potentiale i dine eksisterende kunder, end du tror. Vi hjælper dig med at finde og udvikle potentialet.
Afvikling (kunder der forlader virksomheden) – Vælger en kunde at forlade virksomheden, sørger vi for, at det sker på en god måde. Anmeldelser og netværk betyder meget, så alle kunder skal have en god oplevelse.

Kontakt os i dag på 38 340 341 og få et uforpligtende tilbud.

Andre relevante sider:

Mødebooking,Telemarketing, Markedsscreening, om sabroemarketing

Opsøgende salg, salgskursus, salgstræning, sælgertræning, mødebooking, kold, kanvas

Kontakt os på
38 340 341

Henrik Sabroe

Send os en mail